Individuelle LED-lysinstallationer for fagfolk

Hvad er PRO?

Schlüter-LIPROTEC-PRO er den afprøvede og kombinerbare lysprofilteknologi til fagfolk.

Med Plug & Play-sæt fra EASY-afsnittet kan du producere en lang række individuelle lysinstallationer med keramik og natursten. Men Schlüter-LIPROTEC tilbyder meget mere: uden designbegrænsninger kan du som ekspert kombinere lysprofiler, styringer og en række tilbehør, som du vil, og dermed realisere meget individuelle projekter.

Med LIPROTEC-PRO kan du vælge mellem ni forskellige profiler: Accentbelysning i vægbeklædning skabes med den U-formede profil LIPROTEC-LL og den passende hjørneprofil LIPROTEC-LLE. Kar, vægskiver eller formonterede væginstallationer sættes i det rigtige lys med LIPROTEC-WS, -WSQ og -WSK. Til trapper og podiekanter, f.eks. i receptioner, bruges LIPROTEC-PB. LIPROTEC-QD blev udviklet i overensstemmelse med den veletablerede Schlüter-QUADEC-afslutningsprofil for visuelt at understrege fodpaneler, kanter af bordplader, sokler og borter sammen med profilen. Hvælvingsbelysning, dvs. belysningen af rummet mellem væg og loft, kan realiseres med LIPROTEC-VB, en afslutningsprofil med indirekte belysning og en særlig lav installationshøjde. Sortimentet afrundes med LIPROTEC-D, en alsidig lysprofil til vægdesign: borter, spejle og skyggelister belyses elegant på denne måde.

  • Individuelt konfigurerbare LED-lysinstallationer
  • Produkter der kan kombineres på mange måder
  • Udvidelige sæt til belysning af vægflader, podiekanter, trapper og dekorative rammer
  • Direkte styring via kontakt i bygningen, trådløse kontakter, via app og fjernbetjening
  • Central styring med master-/slave-teknologi mulig
  • Talrigt tilbehør til ledninger og underlag

Du vil gerne installere LED-lys på keramik eller natursten uden forudgående viden? Så er LIPROTEC-EASY det rigtige for dig.

Illustreret prisliste LIPROTEC 2019
Yderligere informationer

LIPROTEC brochure som download

Brochure som PDF