Sæt opbevaring og hylder i scene med integreret belysning

Belyste vægnicher

Nicher i flisevægge har mange fordele: De er helt forseglede og tjener hjemme som praktiske opbevaringsområder som er nemme at rengøre i badeværelse, bruser og køkken. Et badeværelse med belyste nicher og et badekar, der hæver sig fra gulvet, bliver til en wellness-oase. En baggrundsbelyst niche til opbevaring af drikkevarer i forbindelse med belyste vægflader forvandler opholdsstuen til en bar. Multifunktionsrum kan også tilpasses deres nuværende funktion med farvet belysning: Det lyse hvide lys gør køkkenet til et arbejdsområde, og varme farver inviterer dig til at nyde.

I forretningsområdet kan du bruge smart placerede og individuelt oplyste vægnicher til at fokusere på dine produkter eller udstillingsobjekter. Lyslinjer forstærker denne effekt. Den kvalitative og rene karakter dine rum har forstærkes af den neutral-hvide belysning, mens varm hvid bidrager til afslapning. Uanset hvad du ønsker.

Schlüter-Systems har allerede sørget for, at du fuldt ud kan koncentrere dig om de effekter, du ønsker at opnå med dine belyste nicher: Schlüter-KERDI-BOARD-NLT Plug & Play vægnicherne er præfabrikerede, forseglede og udstyret med LED-lys. Vælg mellem de forskellige sæt med varm hvid, neutral hvid eller farvet og hvid belysning og brug dem, med IP67 beskyttelse, i både tør- og vådrum. Du skal kun lægge fliserne selv.

Et overblik:

 • Bruser, husbar, udstillingsområde - brug opbevaringsrum som et designelement
 • Stikklare og vandtætte Plug & Play nichesæt
 • Valgfri LED-belysning på nichens lange eller korte side
 • Frit placerede LED-moduler: foran, i midten eller bagved
 • Schlüter-KERDI-BOARD-NLT

  Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT

  Præfabrikerede indbygningselementer af KERDI-BOARD med LIPROTEC LED-teknik i Plug & Play-version til indretning af belyste nicher og hylder til alle typer vægområder.

  til sæt
Illustreret prisliste LIPROTEC 2019
Yderligere informationer

LIPROTEC brochure som download

Brochure som PDF