Lys er overalt

Om det drejer sig om nybyg eller renovering, og uanset størrelsen af dit projekt, så kan du nu med Schlüter-LIPROTEC sætte dit eget præg på lyset.

Takket være den moderne lysteknik fra Schlüter-LIPROTEC har du nu valget:

 • blødt afslappende lys.

 • dagslys i køkkenet.

 • det behagelige lys til badeværelset m.m.. 

Da den LED-teknik, vi anvender, muliggør individuelle forkortelser, kan du fra nu af montere lysprofilerne centimeterpræcist. Og du afgør afhængigt af projektet, hvor og hvordan du vil anvende det. Med lysprofilerne kan du få indirekte, direkte, koldt eller varmt lys på f.eks ved soklen, imod loftet eller på væggen. På grundlag af afprøvet profilteknikker fra Schlüter-Systems kan alle bærerprofiler integreres harmonisk i din indretning og endda styres individuelt.

Lad dig inspirere.

Spørgsmål og svar

 • Er det rigtigt, at anvendelsen af lamper omkring brusekabiner og badekar er forbudt?

  På badeværelser og i alle andre rum, hvor elementerne elektricitet og vand møder hinanden, gælder nogle helt strenge sikkerhedsregler: For områderne omkring badekar og brusekabiner og også i nærheden af håndvaske skal lamper opfylde beskyttelsestypen IP 64 (beskyttet mod vandsprøjt). Ved vandstråler, f.eks. gennem vanddyser til massage, kræves mindst beskyttelsestype IP 65 (beskyttet mod vandstråler). Beskyttelsestypen angiver egnetheden af elektriske driftsmidler (f.eks. lamper og installationsmateriale) i forskellige omgivelsesbetingelser.
   
  Systemet LIPROTEC opfylder alle krav. Vores LED-strips er forseglet IP 65-konformt. LED-strip og profiler kan således uden problemer anvendes på badeværelser og i andre rum - i hvilke den såkaldte omgivelsesfugtighed kan påvirke LED-teknikken.

  Kun strømforsyningerne, receiverne og kontakterne skal placeres uden for belysningszonerne 1 og 2. 

   

 • Hvem er den passende kontaktperson for lysprofiler? Elektrikeren eller fliselæggeren?

  Som markedsførende inden for fliseprofiler og som udvikler af LIPROTEC-lysprofilerne har vi udviklet et belysningssystem, som kan udlægges særlig nemt. Fliselæggere får med Schlüter-LIPROTEC et LED-system, der er nemt at installere, på grundlag af aluminiumsprofiler af høj kvalitet fra det markedsførende firma inden for fliseprofiler. 240 V-tilslutningen til husets el-system skal selvfølgelig udføres af en elektriker!

  Tip: Plug & Play-løsninger fra LIPROTEC EASY er særligt velegnede til begyndere og til alle dem, der gerne vil afprøve Schlüter-LIPROTEC.

 • Kan jeg fremstille et kulørt lysspil?

  Med vores styring til kulørte LED-strips kan der hentes forprogrammerede farveskift som scener. Med et tryk på knappen afgør du, hvilken stemning du vil aktivere.

Vis alle spørgsmål