Komplette sæt til trapper, dekorative rammer og vægskiver.

LIPROTEC-sæt

Schlüter-Systems gør det med et stort antal færdigt samlede lysprofilsæt legende let af etablere imponerende LED-strips-installationer med keramik uden at forvolde det store hovedbrud. Uanset om du ønsker at montere enkelte kanter på podiekanter, trapper med 15 trin, lysende dekorationsrammer eller vægskiver i alle mulige udførelser: der er sikkert det passende sæt til at realisere din lysidé.

Alle sæt kan efter ønske suppleres med sendere og receivere fra Schlüter-LIPROTEC programmet, og styres via fjernbetjening eller app. Informer dig om de forskellige styringsmuligheder.

 • Trappesæt

  Trappesæt

  Med Schlüter-LIPROTEC kan selv komplette trapper belyses - og ganske enkelt: vores trappesæt indeholder alle de komponenter, du skal bruge til at installere LED-trappelys.

  til produkt
 • Dekorationsrammesæt

  Dekorationsrammesæt

  Sæt dit spejl i det rigtige lys - med profiler fra Schlüter-LIPROTEC serien. Et spejl med belysning skaber en ny rum- og livsfølelse. Så opstår dagligdags ting pludselig i et helt nyt lys.

  til produkt
 • Vægflade-sæt

  Vægflade-sæt

  Schlüter-LIPROTEC-WSK-sæt gør det muligt at skabe individuelle vægflader efter dine ønsker ved at kombinere profilelementer og tilbehørssæt i forskellige lysfarver.

  Vis detaljer
Illustreret prisliste LIPROTEC 2019
Yderligere informationer

LIPROTEC brochure som download

Brochure som PDF