Schlüter-LIPROTEC-LLP/-LLPM/-LLPE

Lette lyslinjer og accenter

Du vil sætte accenter med lyslinjer, nemt og sikkert? Schlüter-LIPROTEC-LLP/-LLPM/-LLPE er Plug & Play LED-moduler fremstillet af et fleksibelt, fuldt indkapslet LED-slange med homogen lysspredning og en monteringsprofil af aluminium eller rustfrit stål.

Anvendelse på væg og loft samt i bruseren er mulig fra en højde på 11 mm. I mindre belastede indendørsområder kan LED-modulerne endda installeres i gulvhøjde. Til overdækkede udendørsarealer og til brug i poollandskaber anbefaler vi vores Schlüter-LIPROTEC-LLPM-LED moduler med profiler af rustfrit stål V4A.

De tilslutningsfærdige LED-moduler fås med faste farvetemperaturer på 3000 K eller 4900 K i det hvide lysområde eller i det farvede lysområde RGB+W. Denne gør det muligt, at indstille flere end 16 millioner forskellige farvetoner og farvetemperaturer på 2500 K – 6500 K. LED-slangerne kan let afkortes ved markeringerne og forsegles IP-kompatibelt med det vedlagte endedækselsæt. De kan, afhængigt af lysegenskaberne, tilsluttes i et system via kabelforbindelser og Y-kontakter. Strømforsyninger og Bluetooth-styringen, der kræves til RGB+W-systemet, er også udviklet som Plug & Play version, hvilket gør installationen nem.

 

 • Schlüter-LIPROTEC-LLPM

  Schlüter®-LIPROTEC-LLPM

  Schlüter-LIPROTEC-LLPM er stikmonterede LED-moduler fremstillet af et fleksibelt, fuldt indkapslet LED-slange med homogen lysspredning og en monteringsprofil af aluminium eller rustfrit stål med trapezstanset monteringsben.

  til produkt
 • Schlüter-LIPROTEC-LLPE

  Schlüter®-LIPROTEC-LLPE

  Schlüter-LIPROTEC-LLPE er LED-moduler fremstillet af et fleksibelt, fuldt indkapslet LED-slange med homogen lysspredning og en monteringsprofil af anodiseret aluminium. Med LED-modulet kan der skabes accentbelysning i væghjørner. Det vedrører både ind- og udvendige hjørner, fortrinsvis i vertikal retning.

  til produkt
 • Schlüter-LIPROTEC-LLP

  Schlüter®-LIPROTEC-LLP

  Schlüter-LIPROTEC-LLP er LED-moduler fremstillet af et fleksibelt, fuldt indkapslet LED-slange med homogen lysspredning og en U-formet monteringsprofil af aluminium.

  til produkt
Illustreret prisliste LIPROTEC 2019
Yderligere informationer

LIPROTEC brochure som download

Brochure som PDF