Overlad intet til tilfældighederne i lysdesignet

Styr blikket med LED-lyslinjer

LED-lyslinjer er alsidige. De tjener f.eks. som vejledning på vægge og lofter til markering af udgange eller i udstillingslokaler til vejledning af besøgende. I den private sektor oplyser du mørke hjørner med lyslinjer, f.eks. i bruseren. Spejle, der er indrammet med LED-lister, giver lys fra alle sider uden skygger - den perfekte forudsætning for hårstyling, barbering og make-up. Lyslinjer der løber i fugerne er et legende blikfang - lad din fantasi løbe af med dig.

Schlüter-LIPROTEC tilbyder mange forskellige muligheder for realisering af lyslinjer. Uanset om det er Plug & Play-moduler eller separat til individuelle sammensætninger - De visuelt elegante profiler af rustfrit stål eller aluminium med hvide eller farvede LED-strips passer harmonisk ind i rummet og kan kombineres perfekt med de særlige LIPROTEC-løsninger til trapper og fodpaneler.

Et overblik:

 • Mange forskellige anvendelser
 • Markering af udgange eller til vejledning af besøgende
 • Spejloplysning uden skygger
 • Oplyste hjørneprofiler
 • Accenter med oplyste fuger
LED-rammen iscenesætter spejlet perfekt En god kombination!
Det passer til hinanden: LED-rammen iscenesætter spejlet perfekt. Sammen med lyslisten som afslutningsprofil til flisebelægningen opstår således et harmonisk lysbillede.
 • Schlüter-LIPROTEC-LLPM

  Schlüter®-LIPROTEC-LLPM

  Schlüter-LIPROTEC-LLPM er stikmonterede LED-moduler fremstillet af et fleksibelt, fuldt indkapslet LED-slange med homogen lysspredning og en monteringsprofil af aluminium eller rustfrit stål med trapezstanset monteringsben.

  til produkt
 • Schlüter-LIPROTEC-LLPE

  Schlüter®-LIPROTEC-LLPE

  Schlüter-LIPROTEC-LLPE er LED-moduler fremstillet af et fleksibelt, fuldt indkapslet LED-slange med homogen lysspredning og en monteringsprofil af anodiseret aluminium. Med LED-modulet kan der skabes accentbelysning i væghjørner. Det vedrører både ind- og udvendige hjørner, fortrinsvis i vertikal retning.

  til produkt
 • Schlüter-LIPROTEC-LLP

  Schlüter®-LIPROTEC-LLP

  Schlüter-LIPROTEC-LLP er LED-moduler fremstillet af et fleksibelt, fuldt indkapslet LED-slange med homogen lysspredning og en U-formet monteringsprofil af aluminium.

  til produkt
 • Schlüter-LIPROTEC-LL

  Schlüter®-LIPROTEC-LL

  Bæreprofil i høj kvalitet fremstillet af elokseret aluminium til udførsel af belysning i vægbeklædninger, nicher eller reoler og elementer.

  til produkt
 • Schlüter-LIPROTEC-LLE

  Schlüter®-LIPROTEC-LLE

  Bæreprofil i høj kvalitet af eloxeret eller farvebelagt aluminium til montering af forskellige Schlüter-LIPROTEC-ES LED-strips. Med profilen kan der skabes accentbelysning i væghjørner.

  til produkt
Illustreret prisliste LIPROTEC 2019
Yderligere informationer

LIPROTEC brochure som download

Brochure som PDF