Sikkert fodfæste og rumfølelse

Belysning af trapper med LED-teknik

Hvordan bliver en trappe til blikfang? Med Schlüter-LIPROTEC-seriens innovative lysprofiler kan enkelte trappetrin og hele trapper belyses enkelt og effektivt med LED-strips af høj kvalitet. Du bestemmer belysningen: Subtilt med indirekte belysning, mere iøjnefaldende med direkte. Det er sådan, du leder opmærksomheden og skaber atmosfære. Du har gavn på flere måder: Belysningen og de glidebestandige overflader på trappeprofilerne i Schlüter-TREP-serien øger også sikkerheden betydeligt.

Brug mangfoldigheden! Schlüter-produktsystemet muliggør kombinationen af trappebelysning med andre anvendelsesområder. I hjemmet hygger det sammen med lyshvælvinger, i virksomheder skaber det sammen med lyslinjer og vægflader en eksklusiv stemning.

Forresten: Som en del af Schlüter-LIPROTEC-systemet får du, ud over profiler og LED-strips, også alt tilbehør til installation og styring af trappebelysning. Til mange byggeprojekter tilbyder vi også komplette installationssæt, som omfatter alle komponenter til installation af en oplyst trappe.

Et overblik:

 • Der skabes atmosfære
 • Du leder opmærksomheden
 • Sikkert fodfæste
 • Kan kombineres systematisk
 • Fås som komplette sæt
Belysning af komplette trapper Med de komplette sæt til hele trapper kan du hurtigt og nemt skabe imponerende LED-trappebelysninger.
 • Trappesæt

  Trappesæt

  Med Schlüter-LIPROTEC kan selv komplette trapper belyses - og ganske enkelt: vores trappesæt indeholder alle de komponenter, du skal bruge til at installere LED-trappelys.

  til produkt
 • Schlüter-LIPROTEC-PB

  Schlüter®-LIPROTEC-PB

  Podiekantprofil af elokseret aluminium med en 25 mm bred synsflade.

  til produkt
Illustreret prisliste LIPROTEC 2019
Yderligere informationer

LIPROTEC brochure som download

Brochure som PDF