Schlüter-LIPROTEC-PEBR

Plug & Play-styring

Schlüter-LIPROTEC-PEBR 1 og -PEBR 4 er Plug & Play receivere til styring af LED-moduler fra serie Schlüter-LIPROTEC-EASY.

Receiverne kan betjenes vha. app'en Schlüter-LED-Color-Control via Bluetooth. Den kan fås gratis til android- og iOS-enheder. Som option kan receiveren styres via den medleverede trådløse fjernbetjening. Der kan kobles op til to enheder sammen med receiveren samtidigt.

Bluetooth-receiverens ringe mål gør det muligt at montere den pladsbesparende. For at optimere betjeningskomforten anbefales det at tilslutte receiveren til en afbryder i bygningen.

Receiver

Schlüter-LIPROTEC-PEBR 1

  • Bluetooth/trådløs receiver til styring af op til 18 m hvide LED-moduler
  • De forskelligt dæmpede lysstyrker kan gemmes som favoritter i app´en.
  • Styringen af favoritterne fra en mobil enhed eller medleveret fjernbetjening.

Schlüter-LIPROTEC-PEBR 4

  • Bluetooth/trådløs receiver til styring af op til 6 m RGB+W-LED-moduler
  • I forbindelse med RGB+W LED-modulerne kan der indstilles op til 16 mio. farver og hvidtoner med variable farvetemperaturer.
  • Et individuelle udvalg af hvide og kulørte lystoner kan gemmes som favoritter i app'en.
  • Der er forprogrammeret 42 forskellige farveforløb, som kan gengives i variable hastigheder.
Innovativ Bluetooth-styring

Schlüter®-LED-Color-Control

Med Schlüter-LIPROTEC er det en leg at lægge lys. Og takket være den nye Schlüter-LED-Color-Control-app kan lyset nu styres endnu mere elegant.

Lysprofiler, der er udstyret med serie LT ES 9 LED-strimler, kan vise mere end 16,7 millioner farver - disse lysstrimler kan let styres fra sofaen. Dette gøres muligt med appen Schlüter-LED-Color-Control.

Med det kan du definere op til 16 favoritfarver og vælge dem via hurtig adgang. Der er også forprogrammeret 42 forskellige farveforløb, som kan gengives i variable hastigheder. LED-strimlerne styres via Bluetooth.

Schlüter-LIPROTEC-EBR modtageren blev specielt udviklet til dette formål og kan installeres på en pladsbesparende måde. Bluetooth-appen er gratis tilgængelig til Android og iOS-enheder.

Illustreret prisliste LIPROTEC 2019
Yderligere informationer

LIPROTEC brochure som download

Brochure som PDF