Fuld kontrol.

Styring af lyset

Til. Fra. Dæmpning. Farveskift. Styring af lyset. Vitalt. Komfortabelt. Intelligent.

Typisk Schlüter-kvalitet: Vi tilbyder også førsteklasses systemkomponenter til belysningsstyring.

Og sådan fungerer det: Smarte modtagere betjenes via radioafbrydere. Modtagerne styrer LED-stripsene. Netdelene konverterer strømmen fra strømforsyningen til de 24 V, som LED-strips drives med.

Da koblingen er fjernbetjent, reduceres arbejdet til installation betydeligt. Valget af sender afhænger af typen af LED-strip eller modtager, der anvendes.

 

Schlüter-LIPROTEC Bluetooth-/radiostyring

Schlüter-LIPROTEC-EBR er Bluetooth-receivere til installationer med innovativ lysprofilteknik. Styringen af de nye receivere Schlüter-LIPROTEC-EBR 1 og -EBR 4 kan efter eget valg foregå fra et fjernbetjeningsmodul, der følger med apparatet ved købet, eller fra mobile som fx smartphones eller tablet. Fjernbetjeningsmodulet kan fastgøres ved hjælp af en flot udformet vægholder.

Schlüter-LIPROTEC-EKE – strømforsyninger

Pålidelige strømforsyninger konverterer den oprettede netspænding til 24 V, som er nødvendig for vores LED-strips. De er nemme at montere og fås i forskellige watt-styrker fra 30-200 watt til LED-strips op til 18 lbm.

 

Schlüter-LIPROTEC-ER – receivere – modtage og konvertere

Receiverne omsætter de trådløse signaler, som de modtager fra afbryderne til kommandoer for LED-stripsene.

  • LTER1 (Tænd/sluk/dæmpning) til styring af hvide LED-strips med fast farvetemperatur.

 

Schlüter-LIPROTEC-E – afbryder (sender)

Afbryderne anvendes af brugeren til styring af LED-profilteknikken. Den trådløse styring gør installationen særlig nem. Alle afbryderne fås efter eget valg med to forskellige rammedesigns:

  • Lakeret glas i brillanthvid
  • Børstet rustfrit stål V4A

Afbryderne fås i følgende varianter:

  • 1-kanal (tænd-sluk-dæmpning) til styring af hvide LED-strips med fast farvetemperatur i samspil med receiver LT ER 1
  • 2-kanal (tænd-sluk-dæmpning) til samtidig styring af 2 receivere LT ER 1 med hvide LED-strips og fast farvetemperatur

Spørgsmål og svar

  • Har jeg brug for en elektriker til kabelføringen?

    Også til kabelføringen tilbyder vi dig det komplette tilbehør. Særlig praktisk: Schlüter-KERDI-BOARD monteringsmodulerne med forfræsede kabelkanaler. De kan optage den todelte kabelkanal Schlüter-LTZKK2010. Kablerne lægges blot forfra ind i kanalen. Fliselæggeren udlægger kabeltilførslen til de enkelte LED-strip i forbindelse med monteringen af fliserne. At klemme enkelte LED-strips sammen og tilslutningen af receiveren samt forbindelsen til den sekundære (24V) strømtilslutning af strømforsyningen kan ligeledes overtages af fliselæggeren. Fordelen: Ikke noget fagområde skal vente på et andet.

    Tilslutningen af strømforsyningen til el-nettet må dog kun udføres af en elektriker.

Vis alle spørgsmål